Grillowy jadłospis wcale nie musi się zawężać do kiełbasek, szaszłyków czy karkówki. Dobrze jest zerwać z rutyną i spróbować nowych możliwości. W prosty sposób można wyczarować pyszne i urozmaicone potrawy.
Pomóż w rozwoju naszego portalu
Reklama
Adobe.Stock
Bądź na bieżąco!
Grillowy jadłospis wcale nie musi się zawężać do kiełbasek, szaszłyków czy karkówki. Dobrze jest zerwać z rutyną i spróbować nowych możliwości. W prosty sposób można wyczarować pyszne i urozmaicone potrawy.
Pomóż w rozwoju naszego portalu
en.wikipedia.org
Leopold Mandić
W jednej epoce żyło dwóch spowiedników, a obaj należeli do tego samego zakonu – byli kapucynami. Klasztory, w których mieszkali, znajdowały się w tym samym kraju. Jeden zakonnik był ostry jak skalpel przecinający wrzody, drugi – łagodny jak balsam wylewany na rany. Ten ostatni odprawiał ciężkie pokuty za swych penitentów i skarżył się, że nie jest tak miłosierny, jak powinien być uczeń Jezusa.
Reklama
Wiara
Wiara
Wiara
Wiara
Wiadomości
Wiara
Wiara
Wiara
Kościół